Lifestyle coaching

Coaching op maat

We hebben ieder op zijn manier een druk leven. Denk aan thuis, werk, familie en vrienden.

Maar sta je wel eens stil om een stapje terug te nemen voor een beetje zelfliefde?

Iets doen voor jezelf zou kunnen voelen als een egoïstische daad, vooral als je kinderen hebt. Stel dan eens de vraag. Hoeveel kun je voor iemand anders betekenen als je niet fit bent?

Zit je niet lekker in je vel?

Veel mensen hebben meer stress en ongezonde gewoontes dan ze willen. Leer hoe je gewoontes kan bijsturen en lekker in je vel kan zitten. En leer wat ervoor nodig is om nieuwe gewoontes ook vol te houden. Wil je werken aan je gezondheid? Wil je gezonder eten of meer bewegen? Of slaap je niet goed en wil je een betere balans in je leven?

Misschien heb je gezondheidsklachten en wil je jouw leefstijl aanpassen. Wil je gezonder leven, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Hebt je al veel geprobeerd, maar lukt het niet om een gezonder leven vol te houden? Misschien maak je je zorgen om in de toekomst last te krijgen als gevolg van je levensstijl. Wij kunnen je hierbij helpen.

Orthomoleculair

Voedingsadvies

Lifestyle coaching

Professional advies

Meten

is weten

5/5
Ik zocht een manier om verantwoord af te vallen. Ik ben in drie maanden tijd 8 kg afgevallen. Ik voel me hartstikke gezond en zit al bijna op me streef gewicht!​
Desiree

Lifestyle coaching

Waar kunnen we bij helpen?

Een eerste stap

Neem je ongezondheid niet voor lief.

Neem contact voor een gratis kennismakingsgesprek en start met een nieuwe fase in je leven. Een fase waarin jij de regie in eigen hand neemt met jouw unieke Persoonlijk Gezondheids Leefstijlplan.