Orthomoleculair voedingsadvies

Advies

Onze gezondheid is ons belangrijkste bezit en dat is iets waar steeds meer mensen zich bewust(er) van worden. Dit is een positieve verandering, maar vaak ontbreekt het nog aan de kennis over wat nou precies gezond is. We gaan even terug naar de basis van het menselijk lichaam en gaan kijken wat voeding doet in ons lichaam. Door ons huidige westerse voedingspatroon komen we al snel de belangrijke benodigde bouwstoffen te kort.

Om het lichaam te voorzien van alle benodigde bouwstoffen en om zo een optimale gezondheid te behouden is het essentieel om te weten waaruit voedingsmiddelen bestaan. Zodat je de benodigde bouwstoffen kan aanvullen met de juiste suppletie.

 

Orthomoleculair

Voedingsadvies

Lifestyle coaching

Professional advies

Meten

is weten

5/5
Ik zocht een manier om verantwoord af te vallen. Ik ben in drie maanden tijd 8 kg afgevallen. Ik voel me hartstikke gezond en zit al bijna op me streef gewicht!​
Desiree

Orthomoleculair
voedingsadvies

Advies op maat

Gezonder leven

We willen wel gezonder worden, maar weten vaak niet goed hoe. En daar is een taak weggelegd voor de orthomoleculaire adviseur! Want naast advies over voeding is ook advies over de juiste suppletie onderdeel van de orthomoleculaire geneeskunde.

Als adviseurs kunnen wij je coachen naar een gezonde(re) levensstijl, waarin je jezelf verantwoordelijk maakt en houdt voor je gedrag en gewoonten.