Over ons

Losjes vitaliteit

Voel jij je wel eens moe, futloos of gestrest? Dat kan de besten natuurlijk overkomen. Vitaliteit is een combinatie tussen jouw fysieke fitheid en jouw mentale gesteldheid. Iedereen wil de fitste en meest energieke versie van zichzelf zijn, maar hoe word je dat eigenlijk?

Vanuit deze gedachtegang is Losjes Vitaliteit opgericht. Personal Trainer en vitaliteits Coach Steven van der Toorn en Personal Trainer en Vitaliteits expert Patrick Jongejan bundelden hun krachten en expertises om ervoor te zorgen dat een fit leven voor iedereen mogelijk is. Steven was altijd al bezig met fysieke fitheid, waarbij hij onder andere met zijn high-end sportschool zijn klanten door middel van krachttraining fitter dan ooit kreeg. Patrick heeft door de jaren heen een uitgebreide expertise opgebouwd in verschillende disciplines rondom vitaliteit, zoals voeding, voeding voor sporters, hormonen en meer.

Orthomoleculair

Voedingsadvies

Lifestyle coaching

Professional advies

Meten

is weten

Advies op maat

Losjes Vitaliteit werkt vanuit het principe dat ieder lichaam anders is en andere behoeftes heeft op het gebied van voeding, training en slaap. Aan de hand van wetenschappelijk bewezen methodes en testen zorgen de individuele vitaliteitsplannen en producten van Losjes Vitaliteit ervoor dat jij écht de fitste en meest energieke versie van jezelf kunt worden!