Pure vegan Shake vanilla

Puur veganistisch, gezond voedingssupplement met rijst- en erwteneiwit. EQ Shake Pure Vegan is het ultieme gezonde voedingssupplement dat bestaat uit 100% plantaardige eiwitten. Onze unieke formule bevat erwten-eiwit isolaat vermengd met rijsteiwitquinoameel en baobabpoeder. Dit alles wordt perfect aangevuld door de natuurlijke vanillesmaak. Elke zak heeft een inhoud van 500 gram en bevat 12 gezonde maaltijden (iedere portie bevat 40 g).

Waarom is het de moeite waard:
Volledig natuurlijk: gemaakt met het oog op veganisten en vegetariërs, ledere portie bevat meer dan 51% eiwit,
Zonder toegevoegde suikers: gezoet met stevia.
Slechts 128 Kcal per portie: dit helpt bij het bereiken van al uw sportieve doelen, het eiwit draagt bij aan de groei en het behoud van spiermassa.

EQ Vegan Shake is uitsluitend gemaakt van plantaardige bronnen. Zowel erwten- als rijsteiwitten staan bekend om hun grote voordelen. Ze bevatten alle essentiële aminozuren die ons lichaam nodig heeft. Ook Quinoa heeft een hoog gehalte aan eiwitten, calcium en ijzer. Deze zaden hebben een hoog waterabsorptievermogen. Baobao-extract is op zijn beu een echte superfood en een bron van kalium, magnesium, voedingsvezels en voornamelijk vitamine C.

Deze mix is perfect voor iedereen die zijn gewicht en lichaamsbouw probeert te verbeteren. Alle bestanddelen van de pulp en zaden dragen bij aan verbeterde spijsvertering, een beter immuunsysteem, algemene hydratatie en gezondheid van de huid.

SPORTEN.
Neem de vegan shake als herstelvoeding direct na het sporten en u krijgt ook belangrijke sporenelementen en antioxidanten binnen.

Voordelen:
Calorie gecontroleerd om u te helpen in de strijd tegen ongewenst gewicht.
Boordevol proteïne om vetvrije lichaamsmassa op te bouwen.
De grote hoeveelheid proteïne draagt bij aan het gevoel van verzadigdheid en beperkt de trek in tussendoortjes gedurende de dag.
12 vitaminen en 11 mineralen toegevoegd. Een eenvoudige oplossing die bijdraagt aan gewichtsverlies en gewichtsbeheersing.
Het product wordt uitsluitend gemaakt van de beste grondstoffen en ingrediënten.
Ontwikkeld als een complete maaltijd (maaltijdvervanger).